Azok, akik a Google levelezőrendszerét használták saját domain nevükkel, 2020 áprilisától hibaüzenettel találkozhattak. A megoldás a DirectAdmin tárhely menedzser STMP SSL beállításában van. Aktiváld az smtp.sajatdomain.hu beállítás SSL funkcióját, majd hozz létre egy - egyébként másra nem használt - email fiókot Gmail hitelesítés céllal, legyen pl. This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Ennek hozzáférési adataival már gond nélkül aktiválhatod a Gmailben a levélküldés funkciót:

Kiszolgáló:  smtp.sajatdomain.hu
Azonosító:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Jelszó:  (az email fiókod jelszava)

Segítség lépésről lépésre a Videósúgóban.

A héten feltöltésre kerültek a Joomla honlap tartalomkezelését bemutató oktatóvideók, de elérhetőek a tárhely szolgáltatással, levelezéssel kapcsolatos segítő anyagok is.

Weboldal: https://videosugo.hu

ÖN MÉG ANALÓG EGY DIGITÁLIS VILÁGBAN?

Használja ki az üresjáratot és készüljön fel a jövőre!

gandilaptopA közelmúlt történései gyökeresen formálják át médiafogyasztási és kommunikációs szokásainkat, hatással vannak személyes és munkakapcsolatainkra egyaránt. A gyors és határozott lépések, a digitális írástudás elsajátítása, online kommunikációs kultúra fejlesztése a vállalkozások túlélésének zálogai. A számítógép felhasználói ismeretek hiánya gyakorlatilag lenullázza a vállalkozás versenyképességét, piaci esélyeit, talán még soha nem volt ennyire fontos a "digitális átállás", az önfejlesztés, a problémamegoldó hajlandóság és képesség erősítése

Kulcsfontosságúvá válik nem csak új vásárlók felkutatása, de a meglévő ügyfelekkel, partnerekkel történő kapcsolattartás. Ennek módszereihez, webes és email eszközeihez nyújtunk iránymutatást az ügyfeleink számára összeállított ingyenes tréning segítségével

Tervezett témák:

  • A vállalkozás immunrendszerének erősítése
  • Online marketing alapok
  • A hatékony ügyfélszerző honlap
  • Folyamat automatizálás az értékesítéstől a napi adminisztrációig
  • Tartalom mindenek felett (kép és szöveg)

Időpont: 2020. április 17. péntek, 20:00

Helyfoglalás >>>

 

A legtöbb helyen csak 1-2 kapcsolatfelvételi információt találunk, vagy az Általános Szerződési Feltételekkel összevonva található meg az oldalon. Ez azonban törvénybe ütközik, és súlyos bírságot vonhat maga után: kis- és középvállalkozások számára 2 millió Ft, de a nem kkv cégek számára ez akár 500 millió Ft is lehet.

Aggodalomra semmi ok, itt a megoldás!

A jogszabályból megtudhatja, hogy melyik kötelező elemeket kell tartalmaznia az impresszumnak, és milyen formában.

joomla security extension

A nyílt forráskódú honlap tartalomkezelő rendszerek forradalmasították a kisvállalkozások internetes jelenlétét, elterjedésükkel immár nem anyagi lehetőség kérdése egy összetett, sokoldalú weboldal birtoklása. Többek között a Joomla felhasználóbarát kezelőfelületének köszönhetően a tartalmak frissítése napi rutin adminsztrációs feladattá vált, akár az email vagy a Facebook használata. A képek és szövegek feltöltése, módosítása és törlése nem igényel informatikai ismereteket, átlagos számítógép felhasználói tudással könnyedén elvégezhető.

A tartalom frissítése mellett azonban nem hanyagolható el a weboldal szoftverének frissítése. A Joomla fejlesztők rendszeresen közzétett és letölthető hibajavításokkal tömködik be a feltárt hibákat, az update elmulasztása jelentős biztonsági kockázatokat eredményez: üzemzavart okozhat, esetleg a honlap sérülését, akár rosszindulatú feltörését, törlését eredményezheti.
A biztonsági frissítésekről a honlap tartalomkezelő felületén, a bejelentkezést követően értesülhet, a Felhasználó-kezelő menüpontban bekapcsolható a frissítésekről küldött email értesítés:

"Email küldése ennek a felhasználónak"

Néhány ügyfél - hogy maximálisan alaptevékenységére fókuszálhasson - kiszervezte a biztonsági frissítések folyamatos nyomon követését és az update műveleteinek elvégzését. Az erre vonatkozó, tavaly lejárt éves megbízásokat nem hosszabbítottuk meg, gondoltuk, hogy egy oktatóvideóval segítjük a feladat "otthoni" elvégzését. Az elmúlt fél év tapasztalatai azonban azt mutatják, hogy a biztonsági frissítések elmaradtak, ez pedig jelentős biztonsági kockázattal társul, nem is beszélve egy hibás, elérhetetlen weboldallal kapcsolatos bosszúságról, a kimaradt bevételről és a helyreállítás váratlan költségeiről.

Úgy döntöttünk, hogy a 2020-as évre újra felkínáljuk szolgáltatásunkat. Csak január hónapban van mód a Joomla biztonsági frissítéseinek megrendelésére, a 2021 január 31-ig nyújtott szolgáltatás éves díja nettó 12.000 (bruttó 15.240) Ft.

A megbízás magában foglalja:

  • A Joomla fejlesztői frissítések napi nyomon követését
  • A Joomla keretrendszer frissítését 2 munkanapon belül
  • Biztonsági mentés elkészítését, a weboldal összecsomagolását
  • A frissítéssel társuló esetleges hibák javítását, a helyreállítást

Amennyiben igényt tart a szolgáltatásra, emailben kérjük jelezni.

A legutóbbi fejlesztésnek köszönhetően már elérhetőek a PHP további verziói is, az 5.6 mellett választható a 7.1, 7.2 és 7.3. Utóbbi 3 ajánlott a Joomla! honlapok 3.9-es verziója esetén.

A PHP verziót a tárhely adminisztrációs felületen (DerectAdmin) a domain adminisztráció alatt (egy domaines tárhelyeken a domain kezelőben), a domain névre kattinva a php version selectorban van mód váltani.

 

DOMAIN NÉV

.hu domain reg. 2.000 Ft/2év
(bruttó 2.540 Ft)
.hu domain hossz. 2.000 Ft/év
(bruttó 2.540 Ft)
.hu domain módosítás 1.500 Ft
(bruttó 1.905 Ft)

Nemzetközi domain
(.eu, .com, .net, .info, .org)
Regisztráció 3.500 Ft/év
(bruttó 4.445 Ft)
Fenntartás 3.500 Ft/év
(bruttó 4.445 Ft)
Átreg. 3.500 Ft (1 év fenntartással)
(bruttó 4.445 Ft)

 

Amennyiben az igénylő jogi személy:
-  .hu domain igénylő adatlap
-  aláíró aláírási címpéldánya
Ha a .hu domain igénylő magánszemély:
-  .hu domain igénylő adatlap
-  .hu nyilatkozat

A kapcsolattartó adataihoz a domain igénylő adatait másold át.

 

PARTNERÜNK

VideóSúgó oktatóvideók