Az Ecwid egy olyan forradalmian új webshopot kínál Önnek, amely gyorsan és észrevétlenül integrálható meglévő weboldalába. Mindössze néhány pillanat alatt egy teljesen ingyenes és minden szükséges funkcióval ellátott, egyszerűen használható, fenntartást illetve karbantartást nem igénylő kosarat adhat hozzá weblapjához, blogjához vagy közösségi oldalához. Gyorsabban és egyszerűbben, mint a korábbi minden-az-egyben webes bevásárló kosarak, az Ecwid egyedülálló elektromos kereskedelmi megoldást kínál az Ön cégének is, aktiválási és tranzakciós díjak nélkül.

Az Ecwid egy magyar nyelvű online bevásárló kosarat ad hozzá az Ön új vagy meglévő weblapjához rendkívül egyszerűen. Az Ecwid-nek köszönhetően nem kell kódszakértőnek lennie: egy plugin használatával vagy néhány rövid sor kódot hozzáadva weboldalához illetve közösségi oldalához, bárhová könnyen beágyazhatja webshopját. Mivel arra tervezték, optimálisan jelenjen meg bármely böngészőben, tableten és mobil készüléken, bevásárló kosara együtt utazik vevőivel, és lehetővé teszi számukra, hogy egyszerűen böngésszék és megvásárolják az Ön termékeit, bárhol is szeretnének bevásárolni. Személyre szabhatja bevásárló kosara felületét eszköztárak, termékböngészők és mini képernyők hozzáadásával. De használhatja az oldalának megfelelő általunk előzetesen beállított chameleon CSS sablont és megtervezheti egyedi verzióját is!

Csatlakozzon 175 ország több mint 900,000 eladójához, akik már használják az Ecwid-et termékeik értékesítéséhez. A háztartási cikkektől a ruházatig, a technikától a letölthető termékekig, vagy akár a non-profit jótékony célú értékesítésig, az Ecwid bevásárló kosár segítségével bárhol bármit eladhat.

Az Ecwid bevásárló kosár Magyarországra teljesen telepakolva érkezik: a szükséges funkciókkal és intuitív elektromos kereskedelmi megoldásokkal ellátva, beleértve a Facebook listavezető bevásárló kosarát a közösségi kereskedelemhez: javítsa forgalmát és fejlessze vállalkozását. Villámgyors AJAX interfészünknek köszönhetően termékei lenyűgözően jelennek meg az Ecwid képgalériákban és egyszerűvé illetve zökkenőmentessé teszi a böngészést és a fizetést vevői számára.

Az Ecwid vezérlőpultjával teljes mértékben felügyelheti cégét, lehetővé téve a raktárkészlet kezelését és nyomon követését, a fizetési módok, a szállítási feltételek valamint az esedékes adók beállítását. Lépjen kapcsolatba ügyfeleivel Magyarországon, és ösztönözze őket további vásárlásra webshopjában az ügyfél adatok nyomon követésével, akciós kínálattal és a közösségi média beépítésével. Az Ecwid ingyenes Facebook integrálást tesz lehetővé a közösségi kereskedelmi kirakat berendezéséhez, a különböző beépített közösségi média platformok használatával pedig ügyfelei a közösségi oldalakon megoszthatják kirakatát.

Az Ön ingyenes magyar nyelvű bevásárló kosara egyszerre több oldalhoz is hozzáadható, illetve könnyen kezelhető egy Ecwid vezérlőpulton keresztül. Egyidejűleg egyéb online piactereken így a Google Shopping-on, az Amazon Product Ads-en és a Shopping.com-on is értékesítheti termékeit. Az Ecwid segítségével azonnal hozzáadhat egy WordPress bevásárlókosarat, létrehozhat egy Facebook üzletet, vagy egy kirakatot bármely más, Ön által használt oldalon, blogon vagy közösségi hálón. Az Ecwid mobil alkalmazás segítségével webshopját bárhová magával viheti. Fogadja személyesen a hitelkártyás fizetéseket hitelkártya leolvasóval, illetve hagyományos üzletben helyi értékesítést végző cégek számára megtervezett integrációs megoldásainkkal.

Az Ecwid olyan e-kereskedelmi megoldást kínál Önnek Magyarországon, amelynek teljes magyar fordítása rendelkezésre áll, így Ön magyar nyelvű bevásárló kosárral fogadhatja az üzletébe látogató vevőit. Nem csak vevői használhatnak magyar nyelvű bevásárlókosarat, az üzlethez tartozó háttérmodult is magyar nyelven üzemeltetheti. Az Ecwid-et már több mint 175 országban használják, eddig 50 nyelvre fordították le. Ha vevői más országból interneteznek, a kirakat nyelve automatikusan a böngészőben kiválasztott nyelvet veszi át.

DOMAIN NÉV

.hu domain reg. 2.000 Ft/2év
(bruttó 2.540 Ft)
.hu domain hossz. 2.000 Ft/év
(bruttó 2.540 Ft)
.hu domain módosítás 1.500 Ft
(bruttó 1.905 Ft)

Nemzetközi domain
(.eu, .com, .net, .info, .org)
Regisztráció 3.500 Ft/év
(bruttó 4.445 Ft)
Fenntartás 3.500 Ft/év
(bruttó 4.445 Ft)
Átreg. 3.500 Ft (1 év fenntartással)
(bruttó 4.445 Ft)

 

Amennyiben az igénylő jogi személy:
-  .hu domain igénylő adatlap
-  aláíró aláírási címpéldánya
Ha a .hu domain igénylő magánszemély:
-  .hu domain igénylő adatlap
-  .hu nyilatkozat

A kapcsolattartó adataihoz a domain igénylő adatait másold át.

 

PARTNERÜNK

VideóSúgó oktatóvideók