Feltört weboldalak, látogatóknál felbukkanó vírus riasztások, adatvesztések... csupán néhány kellemetlen jelenség, amely egy kis odafigyeléssel megelőzhető lenne.

A szabadon személyre szabható, nyílt forráskódú weboldalak előnyei mellett (költséghatékonyság, gyorsaság, sokoldalúság, stb.), gyenge pont lehet a sérülékenység. A fejlesztők rendszeres hibajavítások közzétételével igyekeznek a sebezhetőségi pontokat kiküszöbölni, évente akár 10-15 fontos frissítéssel reagálni a felhasználók által feltárt hibákra, blokkolni az időközben felbukkanó újabb támadásokat.

A Joomla 3.8 verziója nem csak a tartalomkezelő felületen értesít, de emailben is figyelmezteti a weboldal tulajdonosát az indokolt frissítésekre, ennek ellenére a honlapok több, mint 90 százaléka (%) elavult, emiatt azok könnyen támadhatóak, sérülékenyek. A kezelőfelületről kizárt adminisztrátor, átírt, módosított tartalmak, ellopott személyes adatok napi adatmentés ellenére is hosszú távú károkat okozhatnak a cégnek, a vásárlói bizalomnak. Még rosszabb, amikor a weboldal fertőzi látogatói számítógépét, emiatt a Google ki is tilthatja a webhelyet, támadó webhelyként minősítve azt. A helyreállítás költségeiről, az elvesztett látogatói bizalomról és kieső bevételről már nem is beszélve, ezek következményei bármely céget komolyan érinthetnek. 

Vegye komolyan a honlapja biztonsági frissítésére figyelmeztető üzeneteket! Javasoljuk az update előtt a teljes adatmentést, hogy elkerülhesse a művelet során bekövetkező esetleges anomáliákat. Ehhez legtöbb ügyfelünk weboldalába elhelyeztük az Akeeba Backup adatmentő és visszaálító komponenst. 

Egyre több ügyfelünk fogalmazta meg felénk igényét az adatmentések és frissítések elvégzésére, így tehermentesítve magát a feladat és a felelősség alól. Emiatt láttuk időszerűnek összeállítani az alábbi szolgáltatás csomagot, amely kiszervezi hozzánk az alábbiakat:

  • Joomla 3.8 frissítési értesítések nyomon követése
  • Teljes adatmentés (fájl és adatbázis)
  • Joomla update elvégzése verzión belül (Joomla 3.8)
  • Felkínált Joomla bővítmények frissítéseinek lefuttatása

Speciális ajánlat csak 2018. július 31-ig, 9.000 Ft + Áfa (11.430 Ft) egy évre

Szolgáltatás 2019. július 31-ig ajándék másolásvédelemmel, ami megakadályozza a képek lementését és a szövegek kimásolását.
Demo: http://biotermekek.shop

Megrendelés válaszlevélben.

DOMAIN NÉV

.hu domain reg. 2.000 Ft/2év
(bruttó 2.540 Ft)
.hu domain hossz. 2.000 Ft/év
(bruttó 2.540 Ft)
.hu domain módosítás 1.500 Ft
(bruttó 1.905 Ft)

Nemzetközi domain
(.eu, .com, .net, .info, .org)
Regisztráció 3.500 Ft/év
(bruttó 4.445 Ft)
Fenntartás 3.500 Ft/év
(bruttó 4.445 Ft)
Átreg. 3.500 Ft (1 év fenntartással)
(bruttó 4.445 Ft)

 

Amennyiben az igénylő jogi személy:
-  .hu domain igénylő adatlap
-  aláíró aláírási címpéldánya
Ha a .hu domain igénylő magánszemély:
-  .hu domain igénylő adatlap
-  .hu nyilatkozat

A kapcsolattartó adataihoz a domain igénylő adatait másold át.

 

PARTNERÜNK

VideóSúgó oktatóvideók