joomla security extension

A nyílt forráskódú honlap tartalomkezelő rendszerek forradalmasították a kisvállalkozások internetes jelenlétét, elterjedésükkel immár nem anyagi lehetőség kérdése egy összetett, sokoldalú weboldal birtoklása. Többek között a Joomla felhasználóbarát kezelőfelületének köszönhetően a tartalmak frissítése napi rutin adminsztrációs feladattá vált, akár az email vagy a Facebook használata. A képek és szövegek feltöltése, módosítása és törlése nem igényel informatikai ismereteket, átlagos számítógép felhasználói tudással könnyedén elvégezhető.

A tartalom frissítése mellett azonban nem hanyagolható el a weboldal szoftverének frissítése. A Joomla fejlesztők rendszeresen közzétett és letölthető hibajavításokkal tömködik be a feltárt hibákat, az update elmulasztása jelentős biztonsági kockázatokat eredményez: üzemzavart okozhat, esetleg a honlap sérülését, akár rosszindulatú feltörését, törlését eredményezheti.
A biztonsági frissítésekről a honlap tartalomkezelő felületén, a bejelentkezést követően értesülhet, a Felhasználó-kezelő menüpontban bekapcsolható a frissítésekről küldött email értesítés:

"Email küldése ennek a felhasználónak"

Néhány ügyfél - hogy maximálisan alaptevékenységére fókuszálhasson - kiszervezte a biztonsági frissítések folyamatos nyomon követését és az update műveleteinek elvégzését. Az erre vonatkozó, tavaly lejárt éves megbízásokat nem hosszabbítottuk meg, gondoltuk, hogy egy oktatóvideóval segítjük a feladat "otthoni" elvégzését. Az elmúlt fél év tapasztalatai azonban azt mutatják, hogy a biztonsági frissítések elmaradtak, ez pedig jelentős biztonsági kockázattal társul, nem is beszélve egy hibás, elérhetetlen weboldallal kapcsolatos bosszúságról, a kimaradt bevételről és a helyreállítás váratlan költségeiről.

Úgy döntöttünk, hogy a 2020-as évre újra felkínáljuk szolgáltatásunkat. Csak január hónapban van mód a Joomla biztonsági frissítéseinek megrendelésére, a 2021 január 31-ig nyújtott szolgáltatás éves díja nettó 12.000 (bruttó 15.240) Ft.

A megbízás magában foglalja:

  • A Joomla fejlesztői frissítések napi nyomon követését
  • A Joomla keretrendszer frissítését 2 munkanapon belül
  • Biztonsági mentés elkészítését, a weboldal összecsomagolását
  • A frissítéssel társuló esetleges hibák javítását, a helyreállítást

Amennyiben igényt tart a szolgáltatásra, emailben kérjük jelezni.

DOMAIN NÉV

.hu domain reg. 2.000 Ft/2év
(bruttó 2.540 Ft)
.hu domain hossz. 2.000 Ft/év
(bruttó 2.540 Ft)
.hu domain módosítás 1.500 Ft
(bruttó 1.905 Ft)

Nemzetközi domain
(.eu, .com, .net, .info, .org)
Regisztráció 3.500 Ft/év
(bruttó 4.445 Ft)
Fenntartás 3.500 Ft/év
(bruttó 4.445 Ft)
Átreg. 3.500 Ft (1 év fenntartással)
(bruttó 4.445 Ft)

 

Amennyiben az igénylő jogi személy:
-  .hu domain igénylő adatlap
-  aláíró aláírási címpéldánya
Ha a .hu domain igénylő magánszemély:
-  .hu domain igénylő adatlap
-  .hu nyilatkozat

A kapcsolattartó adataihoz a domain igénylő adatait másold át.

 

PARTNERÜNK

VideóSúgó oktatóvideók