Mobilbarát weboldalak


Ön tudta...?


- hogy a magyar internetezők 70 százaléka mobileszközt használ,

- a  közelmúltban felállított weboldalak milliói egycsapásra elavulttá váltak, a monitorokra, laptopokra optimalizált oldalak telefonon szinte kezelhetetlenek,

- a Google szűri és "Mobilbarát" címkével ajánlja a telefonokra optimalizált weboldalakat, jelentősen elszigetelve ezzel az elavult weboldalakat.
 

Itt az idő! A struccpolitika nem megoldás!

Eljött az ideje felzárkózni, alkalmazkodni a célcsoport internetezési szokásaihoz. Tesztelje le saját weboldala megfelel-e a követelményeknek!
 

Mitől másabb a mobilbarát weboldal?

A mobilbarát oldal lényege, hogy a weblap reagál az eltérő eszközökre és automatikusan alkalmazkodik a kijelző méretéhez, így tökéletes felhasználói élményt biztosít nem csak számítógépeken, laptopokon, de táblagépeken, valamint a legkisebb kijelzővel rendelkező telefonkészülékeken is.

A hagyományos weboldalakat az okostelefonok kijelzője összezsugorítja, így annak menüje áttekinthetetlen, szövege olvashatatlan. A nagyítással a webhely csupán egy-egy elemére zoomolhat, a sorok végig olvasásához a lap vízszintes mozgatása szükséges. Az látogatottsági analitikák honlapon töltött időtartama rámutat, hogy a látogatók az ilyen weboldalakról jellemzően rövid idő után tovább állnak.

 

Hogyan jelenik meg telefonon a mobilbarát weboldal?

A mobilbarát weboldal szélessége nem rögzített, a lap szerkezete mint egy rugó automatikusan alkalmazkodik a kijelző szélességéhez. Az ilyen, úgynevezett reszponzív weboldalak a kis kijelzőn is a betűméret csökkentése nélkül jelennek meg, így azok könnyedén olvashatóak. A navigálást speciális menü biztosítja, a szöveg pedig a mobil applikációkhoz hasonlóan le-fel görgetéssel olvasható. Nincs szükség nagyításra, a lap jobbra-balra mozgatására.

A honlap olyan építőelemei, mint például az űrlapok vagy a vendégkönyv, ugyancsak igazodnak a kijelző méretéhez. A webáruház - monitoron egymás mellett látható - termékeit a keskeny kijelző miatt a lap automatikusan egy oszlopba rendezi át.

Mennyibe kerül?

A tárhelyre előre telepített weboldal INGYENES., ahogyan a kapcsolódó VideóSúgó szolgáltatás is. Költség csak további igények megfogalmazása esetén jelentkezik, függ a megrendelt weboldal készültségi szintjétől és természetesen annak összetettségétől:

  1. ELŐRE TELEPÍTVE
  2. SZEMÉLYRE SZABVA
  3. TARTALOMFELTÖLTÉSSEL

Új, korszerű weboldalát egyszeri költéggel birtokba veheti és korlátlanul használhatja éves vagy havidíj nélkül.

Részletek és költségek:

ELŐRE TELEPÍTVE

Minden tárhely megrendeléshez előre telepített weboldallal szolgálunk, melyen már kialakításra kerülnek az alábbi aloldalak illetve menüpontok:

- Címlap
- Bemutatkozás
- Szolgáltatások
- Hírek
- Kapcsolat

Demo oldal

Az adminisztrációs felület segítségével tulajdonosa tovább alakíthatja, személyre szabhatja weboldalát, módosíthatja a menüt, újabb aloldalakat hozhat létre, elhelyezheti céglogóját.

DÍJMENTES

MEGRENDELÉS

SZEMÉLYRE SZABVA

Időt spórolhat meg azzal, ha ránk bízza a weboldalának egyéni igényekhez igazítását:

- Személyre szabjuk a menürendszert
- Létrehozzuk a további aloldalakat
- Elhelyezzük logóját
- Az oldal színét arculatához igazítjuk
- Kialakítjuk az oldal struktúráját
- Igény szerint újabb funkciókkal ruházzuk fel weboldalát

Ezek után már nincs más dolga, mint adminisztrációs hozzáférésével begépelni, illetve felmásolni a szövegeit, feltölteni fotóit.

5.000 FORINTTÓL
(bruttó 6.350)

MEGRENDELÉS

TARTALOMFELTÖLTÉSSEL

Ha nem kíván bíbelődni honlapja kezdeti tartalomfeltöltésével, mi elvégezzük, miközben Ön maximálisan alaptevékenységére koncentrálhat. Ön egy már teljesen kész, feltöltött, publikálható weboldalt vesz át.

- Feltöltjük és formázzuk a szöveges tartalmakat.
- Képeit átméretezzük, webre optimalizáljuk.
- Feltöltjük képgalériáját.
- Kapcsolatfelvételi űrlap kialakítása.

Ezen a készültségi szinten gyakorlatilag egy publikálható weboldalt kap, amit máris megoszthat, hirdethet.

15.000 FORINTTÓL
(bruttó 19.050)

MEGRENDELÉS

BŐVÍTMÉNYEK

Számos komponens és modul áll rendelkezésre weboldala funkcióinak kibővítéséhez, ezek közül csak néhány:

- Hírlevél
- Webáruház
- Fotógaléria
- Videó album
- Facebook doboz
- Hozzászólás funkció
- Vendégkönyv
- Letöltés kezelő
- Másolásvédelem
- Popup ablak

A weboldal megrendelése során megjelölheti azon opcionális bővítményeket, melyekre szüksége van, mi telepítjük azokat weboldalába, akár 24 órán belül.

2.000 FORINTTÓL
(bruttó 2.540)

MEGRENDELÉS