Ön tudta...?


- hogy a magyar internetezők 70 százaléka mobileszközt használ,

- a  közelmúltban felállított weboldalak milliói egycsapásra elavulttá váltak, a monitorokra, laptopokra optimalizált oldalak telefonon szinte kezelhetetlenek,

- a Google szűri és "Mobilbarát" címkével ajánlja a telefonokra optimalizált weboldalakat, jelentősen elszigetelve ezzel az elavult weboldalakat.
 

Itt az idő! A struccpolitika nem megoldás!

Eljött az ideje felzárkózni, alkalmazkodni a célcsoport internetezési szokásaihoz. Tesztelje le saját weboldala megfelel-e a követelményeknek!
 

Mitől másabb a mobilbarát weboldal?

A mobilbarát oldal lényege, hogy a weblap reagál az eltérő eszközökre és automatikusan alkalmazkodik a kijelző méretéhez, így tökéletes felhasználói élményt biztosít nem csak számítógépeken, laptopokon, de táblagépeken, valamint a legkisebb kijelzővel rendelkező telefonkészülékeken is.

A hagyományos weboldalakat az okostelefonok kijelzője összezsugorítja, így annak menüje áttekinthetetlen, szövege olvashatatlan. A nagyítással a webhely csupán egy-egy elemére zoomolhat, a sorok végig olvasásához a lap vízszintes mozgatása szükséges. Az látogatottsági analitikák honlapon töltött időtartama rámutat, hogy a látogatók az ilyen weboldalakról jellemzően rövid idő után tovább állnak.

 

Hogyan jelenik meg telefonon a mobilbarát weboldal?

A mobilbarát weboldal szélessége nem rögzített, a lap szerkezete mint egy rugó automatikusan alkalmazkodik a kijelző szélességéhez. Az ilyen, úgynevezett reszponzív weboldalak a kis kijelzőn is a betűméret csökkentése nélkül jelennek meg, így azok könnyedén olvashatóak. A navigálást speciális menü biztosítja, a szöveg pedig a mobil applikációkhoz hasonlóan le-fel görgetéssel olvasható. Nincs szükség nagyításra, a lap jobbra-balra mozgatására.

A honlap olyan építőelemei, mint például az űrlapok vagy a vendégkönyv, ugyancsak igazodnak a kijelző méretéhez. A webáruház - monitoron egymás mellett látható - termékeit a keskeny kijelző miatt a lap automatikusan egy oszlopba rendezi át.

Mennyibe kerül?

A költség attól függ, hogy saját weboldalát saját maga konfigurálja vagy minket bíz meg a személyre szabással valamint hogy kéri-e a tartalomfeltöltést. Számos bővítmény közül válogatva bővítheti honlapja tudását, funkcióit. Agy átlagos céges oldal költsége jellemzően 30-50 ezer forint között alakul, tartalomfeltöltéssel együtt ez akár a duplája is lehet, ezt azonban az ügyfelek jellemzően már maguk végzik el.

DOMAIN NÉV

.hu domain reg. 2.000 Ft/2év
(bruttó 2.540 Ft)
.hu domain hossz. 2.000 Ft/év
(bruttó 2.540 Ft)
.hu domain módosítás 1.500 Ft
(bruttó 1.905 Ft)

Nemzetközi domain
(.eu, .com, .net, .info, .org)
Regisztráció 3.500 Ft/év
(bruttó 4.445 Ft)
Fenntartás 3.500 Ft/év
(bruttó 4.445 Ft)
Átreg. 3.500 Ft (1 év fenntartással)
(bruttó 4.445 Ft)

 

Amennyiben az igénylő jogi személy:
-  .hu domain igénylő adatlap
-  aláíró aláírási címpéldánya
Ha a .hu domain igénylő magánszemély:
-  .hu domain igénylő adatlap
-  .hu nyilatkozat

A kapcsolattartó adataihoz a domain igénylő adatait másold át.

 

PARTNERÜNK

VideóSúgó oktatóvideók