Mobilbarát weboldalak


Ön tudta...?


- hogy a magyar internetezők 70 százaléka mobileszközt használ,

- a  közelmúltban felállított weboldalak milliói egycsapásra elavulttá váltak, a monitorokra, laptopokra optimalizált oldalak telefonon szinte kezelhetetlenek,

- a Google szűri és "Mobilbarát" címkével ajánlja a telefonokra optimalizált weboldalakat, jelentősen elszigetelve ezzel az elavult weboldalakat.
 

Itt az idő! A struccpolitika nem megoldás!

Eljött az ideje felzárkózni, alkalmazkodni a célcsoport internetezési szokásaihoz. Tesztelje le saját weboldala megfelel-e a követelményeknek!
 

Mitől másabb a mobilbarát weboldal?

A mobilbarát oldal lényege, hogy a weblap reagál az eltérő eszközökre és automatikusan alkalmazkodik a kijelző méretéhez, így tökéletes felhasználói élményt biztosít nem csak számítógépeken, laptopokon, de táblagépeken, valamint a legkisebb kijelzővel rendelkező telefonkészülékeken is.

A hagyományos weboldalakat az okostelefonok kijelzője összezsugorítja, így annak menüje áttekinthetetlen, szövege olvashatatlan. A nagyítással a webhely csupán egy-egy elemére zoomolhat, a sorok végig olvasásához a lap vízszintes mozgatása szükséges. Az látogatottsági analitikák honlapon töltött időtartama rámutat, hogy a látogatók az ilyen weboldalakról jellemzően rövid idő után tovább állnak.

 

Hogyan jelenik meg telefonon a mobilbarát weboldal?

A mobilbarát weboldal szélessége nem rögzített, a lap szerkezete mint egy rugó automatikusan alkalmazkodik a kijelző szélességéhez. Az ilyen, úgynevezett reszponzív weboldalak a kis kijelzőn is a betűméret csökkentése nélkül jelennek meg, így azok könnyedén olvashatóak. A navigálást speciális menü biztosítja, a szöveg pedig a mobil applikációkhoz hasonlóan le-fel görgetéssel olvasható. Nincs szükség nagyításra, a lap jobbra-balra mozgatására.

A honlap olyan építőelemei, mint például az űrlapok vagy a vendégkönyv, ugyancsak igazodnak a kijelző méretéhez. A webáruház - monitoron egymás mellett látható - termékeit a keskeny kijelző miatt a lap automatikusan egy oszlopba rendezi át.

Mennyibe kerül?

A költség attól függ, hogy saját weboldalát saját maga konfigurálja vagy minket bíz meg a személyre szabással valamint hogy kéri-e a tartalomfeltöltést. Számos bővítmény közül válogatva bővítheti honlapja tudását, funkcióit. 

Díjkalkulátorunk segítségével könnyedén tervezheti költségeit!

A csomagokról bővebben:

ELŐRE TELEPÍTVE

A tárhelhez igény esetén telepített weboldallal szolgálunk, melyen már kialakításra kerülnek az alábbi aloldalak illetve menüpontok:

- Címlap
- Bemutatkozás
- Szolgáltatások
- Referenciák
- Hírek
- Kapcsolat

Demo oldal

Az adminisztrációs felület segítségével Ön tovább alakíthatja, személyre szabhatja weboldalát, módosíthatja a menüt, újabb aloldalakat hozhat létre, elhelyezheti céglogóját.

DÍJALKULÁTOR

SZEMÉLYRE SZABVA

Időt spórolhat meg azzal, ha ránk bízza a weboldalának egyéni igényekhez igazítását:

- Személyre szabjuk a menürendszert
- Kialakítjuk a rovatokat 
- Létrehozzuk a további aloldalakat
- Elhelyezzük logóját
- Az oldal színét cége arculatához igazítjuk
- Kialakítjuk az oldal struktúráját
- Igény szerint újabb funkciókkal ruházzuk fel weboldalát

Ezek után már nincs más dolga, mint adminisztrációs hozzáférésével begépelni, illetve felmásolni a szövegeit, feltölteni fotóit.

DÍJALKULÁTOR

 

TARTALOMFELTÖLTÉSSEL

Ha nem kíván bíbelődni honlapja kezdeti tartalomfeltöltésével, mi elvégezzük, miközben Ön maximálisan alaptevékenységére koncentrálhat. Ön egy már teljesen kész, feltöltött, közzétehető weboldalt vesz át.

- Feltöltjük és formázzuk a szöveges tartalmakat.
- Képeit átméretezzük, webre optimalizáljuk.
- Feltöltjük képgalériáját.
- Kapcsolatfelvételi űrlap kialakítása.

Ezen a készültségi szinten gyakorlatilag egy publikálható weboldalt kap, amit máris megoszthat, hirdethet.

DÍJALKULÁTOR

BŐVÍTMÉNYEK

Számos komponens és modul áll rendelkezésre weboldala funkcióinak kibővítéséhez, ezek közül csak néhány:

- Hírlevél
- Webáruház
- Fotógaléria
- Videó album
- Facebook doboz
- Hozzászólás funkció
- Vendégkönyv
- Letöltés kezelő
- Másolásvédelem
- Popup ablak

A weboldal megrendelése során megjelölheti azon opcionális bővítményeket, melyekre szüksége van, mi telepítjük azokat weboldalába, akár 24 órán belül.

DÍJALKULÁTOR